Service

SERVICE

HARDWARE & SOFTWARE


Bij PCRC bent u aan het goede adres voor de aanschaf van zowel een geheel nieuwe pc en/of laptop als nieuwe onderdelen voor uw bestaande pc en/of laptop.


In overleg met u kijken we samen naar de mogelijkheden en komen we samen tot het beste besluit. Niet alleen leveren we de pc af op uw huisadres, maar installeren we ook alle benodigde software die u nodig heeft om de pc dagelijks te gebruiken.


Speciale wensen? Geen probleem!

Wij leveren maatwerk zoals u dat verwacht.

INSTALLATIE EN ONDERHOUD


Naast installatie van uw pc en/of laptop, zijn wij er ook voor installatie van alle overige randapparatuur zoals printers, routers en andere WiFi-apparatuur. Tevens zijn wij breed inzetbaar in het MKB. Denk hierbij aan alle Microsoft gebaseerde infrastructuur, servers, complexe netwerken, back-upsystemen en kleine- tot middelgrote kantoornetwerken.


Routinematig onderhoud is cruciaal voor de goede werking van uw pc, laptop en zelfs uw smartphone of tablet. Onderhoud zorgt voor het tijdig aantreffen van mogelijke hardware defecten en/of mogelijke schadelijke software aan uw systeem. Hiermee voorkomt u hoge kosten. Het is dan ook van groot belang om tijdig onderhoud te plegen om de veiligheid van uw systeem te garanderen. PCRC helpt hierbij door het aanbieden van de mogelijkheid tot onderhoud en updaten van uw systemen.

STORINGEN & REPARATIES


In elk systeem zijn fouten mogelijk. Niet is zo vervelend als een defect aan te treffen in uw systeem. PCRC biedt hiervoor een storingsdienst aan, waardoor u binnen korte tijd weer gebruik kunt maken van uw systeem.


Mocht er onverhoopt een defect aanwezig zijn die wij niet ter plekke kunnen repareren, dan nemen wij de apparatuur mee naar ons kantoor waar wij met professionele apparatuur de storing verhelpen en/of de reparatie uitvoeren.

LAN, WAN & WIFI-NETWERKEN


PCRC is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van LAN, WAN en WiFi-netwerken van alle providers.


Ook voor complexere netwerken zijn wij in te schakelen. Hiervoor beschikken wij over een Cisco gecertificeerde medewerker.

CONTACTEER ONS

  Schaesbergerstraat 28

  6467 EC Kerkrade

  Tel: 045 - 888 10 13

FOLLOW US

BEDRIJFSINFORMATIE

KvK: 69182647

Rekeningnummer:

NL52 RABO 0320987833

BTW nummer:

NL001830674B39

© Copyright 2018 PCRC Kerkrade